Online ugyvéd - Cégalapítás online

Végrehajtás

Végrehajtás

Végrehajtási eljárásban akár a végrehajtás kérői oldal, akár az adósok jogi képviseletének hatékony ellátása.

  • A végrehajtási eljárás napjaink leggyakrabban és leggyökeresebben változó jogterülete.
  • A végrehajtási jog ötvözi az összes többi jogterület anyagát és azzal szemben, aki a végrehajtási eljárásban eredményesen akar eljárni, megköveteli  szinte az összes jogterület átfogó ismeretét.
  • A szakszerű jogi képviselet a végrehajtási eljárásban a végrehajtást kérő (hitelező) számára biztositja a hosszú évekig tartó és ezalatt legtöbb esetben meghiúsuló eljárás befejezésének felgyorsitását. A végrehajtási eljárásban elsődleges cél az, hogy a végrehajtás fedezetéül szolgáló vagyon kimentését és a végrehajtás alól történő kivonását megakadályozzuk.
  • A végrehajtási eljárásban az adós számára még az utolsó pillanatban is megoldást jelenthet a szakszerű és a végrehajtási jogot alkalmazó képviselet. Hatékony jogi háttérrel kiküszöbölhetőek a korábban talán éppen a szakmai hozzá nem értés miatt kialakuló hátrányos szituációk.
    A szakszerű képviselet a törvényi lehetőség kihasználásával legtöbb esetben biztositja a gyakran önhibájából kilátástalan helyzetbe kerülő adós számára vagyonánask részben vagy egészben történő megmentését, vagy a fizetőképességének helyreállitásához szükséges időt is.

végrehajtás, végrahajtási jog, végrehajtási eljárás

Dr. Hrabéczy Miklós ügyvéd
06/20 9355 331
érdeklődjön e-mailen!

Kapcsolat

CÉGALAPÍTÁS
Budapesten (Zugló) 
06/20 489 4874
és  Pest megyében (Monor) 
06/29 415 671
06/20 9355 331
részletes információ:
kérje e-mailen!